dijous, 18 d’octubre del 2012

Els Nens del Vendrell descarreguen el primer quatre de vuit de la temporada





Era qüestió de temps. Durant tot l’any els Nens del Vendrell han estat treballant intensament durant els assajos per donar el salt als castells de vuit, amb una feina intensa que fins ara no s’havia pogut traduir a plaça. Però dissabte a la tarda van aconseguir finalment demostrar que tard o d’hora les bones sensacions, els bons assajos, i la confiança i il·lusió que la colla venia demostrant donarien els seus fruits. Una recompensa en forma de gran diada que va incloure el primer set de set de la seva història.

La diada es va celebrar dissabte a la tarda al carrer dels Cafès, davant de la botiga d’esports Base, i en commemoració del 50è aniversari d’Esports Pícnic, un dels establiments històrics de la vila. En l’organització de l’actuació, a més, hi van col·laborar altres comerços com la carnisseria La Milà, Finques Armengol, la botiga de roba per a la llar l’Altès i la de calçats Giralt.

Acompanyats dels Bordegassos de Vilanova, els Nens van encetar actuació descarregant una impecable torre de set, amb el qual els vendrellencs es carregaven de confiança de cara al gran repte del dia. Aquest va arribar en segona ronda, quan els Nens van començar a muntar el que s’havia anunciat com a més que probable quatre de vuit. Un castell que es va carregar i descarregar sense incidències remarcables i que va provocar l’esclat d’alegria a la colla, que feia temps que el venia esperant i que sabia que tenia al seu abast.

I en tercera ronda els Nens van sorprendre amb un castell inèdit al seu historial, un set de set que visualitzava la gran renovació que s’està produint en els troncs, i que es va descarregar amb èxit, completant, així, una diada rodona.

Pel que fa als Bordegassos de Vilanova van tancar l’actuació completant una torre de set i un cinc de set, a més de desmuntar dos intents de tres de vuit.

Després d’haver recuperat els castells de vuit la colla enceta amb la moral pels núvols les properes cites, començant per la seva participació al Concurs de Castells –d’aquí dues setmanes- i la posterior de la Fira de Santa Teresa. Per això, fan una crida a tots els castellers per omplir el local d’assaig i preparar aquestes dues diades amb les màximes garanties.

Abans però, diumenge 30 de setembre tornaran a continuar amb la seva preparació celebrant una nova diada al Vendrell, en aquesta ocasió a la Rambla a les 13.00 hores, acompanyats dels Margeners de Guissona, en la que promet ser una altra gran matinal castellera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada