dijous, 18 d’octubre del 2012

El tren dels Nens










El tren dels Nens del Vendrell ja ha iniciat la seva particular travessia. Aquesta és la forma que ha pres la campanya engegada per la colla del Vendrell amb l’objectiu de preparar el recorregut que els ha de dur, primer, fins al Concurs de Castells, i després, fins a la gran diada de la Fira de Santa Teresa. Fins arribar a aquestes diades, els Nens han establert un itinerari on les diferents estacions corresponent a les diades i altres esdeveniments de la colla per a les properes setmanes, amb l’objectiu final d’assolir i consolidar els castells de vuit pisos.

La primera de les parades va ser la de l’assaig del passat divendres, on més de 120 castelleres van pujar a aquest particular comboi., la qual cosa va permetre realitzar grans proves. Cada assaig es transforma així en una estació, amb especial èmfasi en els corresponents als divendres, on els assistents podran participar en el sorteig d’una nit d’hotel a l’Hotel Balneari Le Meridien Ra.

Altres importants estacions són les corresponents a les dues diades que se celebraran fins arribar al Concurs. El 22 de setembre, al carrer dels Cafès del Vendrell, es realitzaran diversos tallers i activitats, i a les 19:30 s’actuarà en companyia dels Bordegassos de Vilanova. Acabarem l'actuació i treballarem les dues colles pinyes i folres de castells de 8 pisos, objectiu de la nostra travessía.

Una setmana després, el dia 30, la colla es desplaçarà fins a La Bisbal del Penedès, on celebraran una actuació a les 13 hores, en companyia dels Margeners de Guissona, en commemoració del 60è aniversari del primer quatre de vuit que es va descarregar en aquella, obra dels Nens del Vendrell.

Ja a l’octubre, arribarà la primera gran estació d’aquest tren casteller, el Concurs de Castells de Tarragona, on actuaran dissabte amb les mires posades en els castells de vuit. I, poc després, arribarà l’altra gran estació, la Fira de Santa Teresa, amb uns dies previs ple d’actes. El dijous 11, a la Plaça Vella, un assaig general amb un nou sorteig per una nit d’hotel a Le Meridien Ra. El dia següent, divendres 12 d’octubre a les 22 hores, els Nens han organitzat el Primer Fira Festival al Vendrell, amb un macro-concert musical a la Plaça del Tívoli on participaran els grups Strombers, Buhos, James Band i Peranton i Tu.

Dos dies després, la gran cita de la diada de la Fira de Santa Teresa. Serà el dia 14, i repetirà el mateix format de l’any passat, amb la presència de les dues colles vallenques (la Joves i la Vella) i la Jove dels Xiquets de Tarragona. Un autèntic itinerari casteller en per al qual ningú pot perdre el tren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada