dimarts, 13 de setembre del 2011

Guissona, diumenge 11 de setembre


Finalitzades les vacances estivals, els castellers Nens del Vendrell hem reprès l’activitat castellera a la diada de Festa Major de Guissona descarregant dos castells de set i mig. La diada es va celebrar el passat diumenge 11 de setembre a la una del migdia amb la presència de la colla local, els Margeners de Guissona, els Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell. 

L'actuació es va iniciar completant un tranquil quatre de set amb l’agulla, el vuitè de la temporada. En segona ronda, ens vam enfrontar al cinc de set, però es va haver de desmuntar com a conseqüència d’un problema a nivell de segons del tres, a qui li va relliscar un dels peus, dificultant l’equilibri de la construcció. En ronda de repetició es va optar per un castell diferent: el tres de set amb l’agulla, que es va completar amb seguretat. 


En tercera ronda vam descarregar un quatre de set molt lleuger, que va servir per seguir treballant els pisos alts del quatre vuit. I, per tancar la diada, vam aixecar un pilar de cinc.




El més destacable de la diada va ser el primer quatre de vuit descarregat pels Margeners de Guissona a la seva curta però intensa història. En només quatre anys ja han fet el salt als castells de vuit. Aquest quatre de vuit va ser acompanyat pel set de set, el tres de set aixecat per sota i el pilar de cinc. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró van carregar el tres de vuit i van completar el quatre de vuit, el cinc de set i el pilar de cinc.

Amb aquesta diada els Nens donem el tret de sortida a la darrera part de la temporada amb els ulls posats a la diada de la Fira de Santa Teresa. Després de l’intent de torre de vuit amb folre de Llorenç del Penedès, que es va trencar quan l’anxaneta estava a punt de coronar el castell, la colla intensifica els assajos de dimecres i divendres amb la voluntat de recuperar de nou aquest emblemàtic castell en la història dels Nens del Vendrell.



La propera actuació se celebrarà a Terrassa el proper diumenge a les 12:00 hores, en el marc de la XVII diada d’homenatge al casteller vendrellenc Emili Miró, amb la presència dels Castellers de Terrassa, els Nens del Vendrell, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Margeners de Guissona, amb l'objectiu principal de millorar els resultats d’aquest passat diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada