diumenge, 5 de juny del 2011


5 de juny de 2011
Plaça del Pati de Valls

Colla Joves Xiquets de Valls: id 4de8, 4de8, 3de8, Tde8 amb folre, Vano de 5
Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3de8, 4de8, Tde7, 3 Pde5
Nens del Vendrell: 4de7a, 5de7, 3de7a, Pde5, 2 Pde4

Diumenge es va donar un important pas tornant a descarregar tres castells de la gamma alta de set. Va ser a Valls, en la Diada del Pati, on compartien plaça amb la Colla Joves dels Xiquets de Valls i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. L'objectiu principal passava per consolidar els bons resultats d'ara fa quinze dies a Tarragona, on vam estrenar tres castells de set i mig d'una tacada. Finalment, es va tancar una més que bona actuació repetint els mateixos castells que en l'anterior diada, la qual cosa ens situa en disposició d'enfrontar reptes superiors sobretot per la càrrega de confiança que les dues últimes diades signifiquen.


Tot i el retard en el començament de la diada i els dubtes respecte del comportament de la meteorologia, l'actuació es va desenvolupar de manera satisfactòria. Els Nens, tot i presentar-nos a plaça amb alguna baixa, vam tornar a obrir actuació plantant un sòlid quatre de set amb l'agulla que es va descarregar amb seguretat. En segona ronda, tal i com ja va passar a Tarragona, es va tornar a aixecar un cinc de set, castell que es va acabar resolent amb èxit, convertint-se en el segon de l'any.




En tercera ronda els de la camisa vermella es va atacar un altre castell de set i mig, el tres de set amb l'agulla, descarregat amb seguretat i confiança. Un pilar de cinc i dos pilars de quatre van completar l'actuació.



Amb l'actuació de Valls es va descarregar una nova tripleta de castells de la gamma alta de set, fent-ho, a més, amb molta confiança i seguretat. D'aquesta manera hem aconseguit, amb les dues últimes diades, consolidar i instal·lar-nos en registres que ens obren les portes a reptes superiors.


De moment, els objectius més immediats passen per continuar treballant de manera intensiva durant els assajos d'aquesta setmana, omplint el local de castellers, i amb el punt de mira posat en la Diada d'Aniversari del proper diumenge, on compartirem plaça amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i on es podria plantejar donar un pas endavant en la progressió d'aquesta temporada.


Pel que fa a les altres colles, totes dues van completar una important actuació de castells de vuit, destacant la torre folrada de la Joves dels Xiquets de Valls, que van acompanyar d'un tres i un quatre de vuit (després d'un intent desmuntat). Així mateix, pel que fa a la colla de Tarragona, cal esmentar la gran seguretat que desprenen les seves construccions, tancant l'actuació amb una tripleta de vuit (tres i quatre de vuit i dos de set).

La propera cita serà l'assaig públic de divendres a la Plaça Vella, pas previ per a la important diada del proper diumenge a les 13.00 hores, una actuació que s'ha d'aprofitar per donar un nou salt qualitatiu en el full de ruta d'enguany.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada