dimecres, 10 de novembre del 2010

Punt i final amb la diada de Sant Zacaries


Diumenge passat els Nens del Vendrell vam posar el punt i final a una de les nostres millors temporades amb la tradicional actuació de Sant Zacaries. Després dels actes que es van organitzar dissabte, amb activitats per a la canalla, projecció d’audiovisuals i un concert de gralles, diumenge es va iniciar amb l'aixecament de diversos pilars de 4 durant les matinades i amb el tradicional esmorzar casteller.

A continuació, i acompanyats per l’Agrupació Musical Santa Anna, els Nens ens vam desplaçar fins a la casa on va viure Jan Julivert, davant de la qual es van fer dos nous pilars, i un altre durant la missa solemne.

Pel que fa a la diada, es va oferir una actuació plantejada amb caràcter festiu i com a oportunitat per a fer nous debuts i alguna sorpresa. D’entrada, vam descarregar un altre solvent 5de7 (el número 16 de l'any!), al qual van seguir un 4de7a i un 3de7a.

A continuació va arribar un dels moments més destacables de la jornada, amb un Pde4 amb folre fet per la canalla de la colla que va a més d'emotiu i especial va ser molt aplaudit per la plaça.

Un 4de6a totalment femení i l’aixecament de 5 Pde4 simultanis van tancar l’actuació.

En acabar l’actuació ens vam fer la foto de grup, i acte seguit ens vam desplaçar al Pavelló Àngel Guimerà a dinar tots plegats i a gaudir d’algun altre pilar més ben especial. Una bona cloenda per a un any inoblidable.

I aquest dissabte, sopar de gala

Però a la temporada encara li resta vida, ja que per aquest dissabte 13 de novembre, a les 21.00 hores, s’ha organitzat, al Restaurant Xaloquell, el sopar de gala que ha de donar per finalitzat el nostre any. Per a les persones que necessitin de transport l’autocar dels Nens sortirà ales 8.45 de l’estació de busos del Vendrell.



Per veure les fotos cal clicar aquí.

I els vídeos de la diada són aquests:













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada