diumenge, 12 de setembre del 2010

Terrassa, 12 de setembre de 2010


Terrassa, 16a diada de l'Avi Miró
Castellers de Terrassa: 5de7, Tde8 c, 4de7a, Pde5
Xiquets de Reus: 4de8, 5de7, 4de7a, Pde5
Minyons de l'Arboç: 3de7, id 4de7, 4de7, 5de6, Pde5
Nens del Vendrell: 5de7, 4de7a, 3de7a, Pde5

Avui hem actuat en la 16a Diada de l'Avi Miró a Terrassa, acompanyats pels Castellers de Terrassa, els Minyons de l’Arboç i els Xiquets de Reus. Tot i tractar-se d’una actuació amb quatre colles, el desenvolupament general ha estat més que satisfactori, fent-se tot amb rapidesa i acabant a una hora raonable.


Si bé la nostra intenció era tornar a repetir la millor actuació de la temporada, descarregant-ne un altre 4de8 (la qual cosa hauria trencar amb una ratxa de més de 30 anys) finalment no ens ha estat possible, degut a alguna inesperada baixa d’última hora. Aquest fet ens ha condicionat en part, impedint-nos aprofitar al màxim les possibilitats que aquesta diada ens oferia per continuar la nostra preparació de cara al Concurs.


En qualsevol cas, i com a lectura positiva, cal destacar que desprès de l’aturada parcial que vam fer a l’agost, tots els castells que hem portat a plaça s’han descarregat amb una solvència i seguretat que demostren i ens obliguen a anar més enllà, a començar a prémer l’accelerador (per potencial i per calendari) i a posar la directa per assolir els nostres objectius pel Concurs, especialment pel que fa a la Tde8 amb folre.


Pel que fa a la diada, hem obert amb un tranquil 5de7, per continuar després amb dos castells amb el pilar: el 4 i el 3. Un Pde5 amb suspens ha tancat l’actuació. Respecte de les altres colles, a destacar la Tde8 amb folre carregada pels Castellers de Terrassa i el 4de8 dels Xiquets de Reus. Els Minyons de l’Arboç han descarregat un 3de7, un 4de7 (després d’un intent desmuntat) i un 5de6, i han protagonitzat el moment emotiu de la diada, quan l’acotxadora ha volgut tirar-se enrere en el 4de7 i gràcies als ànims de la plaça i de les altres colla ha continuat pujant fins a col•locar-se en la seva posició.

Així mateix, cal destacar l'agradable sorpresa del tancament de l'actuació per part dels Castellers de Terrassa, que s'ha fet amb un Pde4 amb folre de canalla.


El proper diumenge actuem a la Plaça Vella del Vendrell amb els Bordegassos de Vilanova. Serà la última diada abans del Concurs. Jugant a casa, i tenint ja molt a prop l’horitzó del 3 d’octubre, estem obligats a posar el turbo.



Es poden veure més fotos de l’actuació clicant aquí.

I, a continuació, els vídeos.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada