divendres, 3 de setembre del 2010

Ja és oficial: els Nens del Vendrell serem al Concurs de Castells

Aquest matí s’ha celebrat a Tarragona l’acte oficial de presentació de les 14 colles participants en l’edició del Concurs de Castells d’enguany, que se celebrarà el proper diumenge, 3 d’octubre, a la Tarraco Arena Plaça.

Amb l’assistència d’autoritats com Carme Crespo –consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona-, Josep Félix Ballesteros –Alcalde de Tarragona-, representants de les empreses patrocinadores del concurs, i nombrosos mitjans de comunicació, el llistat definitiu contempla una distribució de les colles en tres grups, en funció de la seva classificació en el rànquing que es va tancar el passat 31 d’agost:

  • Grup A: Castellers de Vilafranca, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Capgrossos de Mataró.
  • Grup B: Colla Joves Xiquets de Valls, Castellers de Sants, Castellers de Lleida i Xiquets de Tarragona.
  • Grup C: Castellers de Barcelona, Castellers de la Vila de Gràcia, Xicots de Vilafranca, Nens del Vendrell, Xiquets del Xerrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

El proper dissabte, a les 20 hores, tindrà lloc al Teatre Metropol de Tarragona el sorteig per conèixer l’ordre d’actuació i la ubicació de les diferents colles a la plaça.

D’altra banda, avui s’han conegut també alguns aspectes relatius a les entrades. En total n’hi haurà 6 mil a un preu de 4 euros, 2 mil que es repartiran entre les colles, 3 mil que es vendran a través dels caixers de Caixa Laietana i mil més que es podran comprar pels tarragonins al Teatre Metropol a partir del 15 de setembre.

En total, la previsió és que hi assisteixin a l’esdeveniment unes 10 mil persones, comptant amb les colles que estaran a l’arena. El Concurs es podrà seguir en directe per TV3 i comptarà amb la presència de les màximes autoritats catalanes, com el President de la Generalitat, el del Parlament, el conseller de Cultura i totes les autoritats locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada