dissabte, 5 de juny del 2010

El preludi d'una gran diada



Un gran assaig, acompanyat d'un gran concert, van dibuixar el que va ser una gran nit de celebració dels Nens del Vendrell. Enguany complim 84 anys d'història i 84 anys de diminutes i múltiples històries. Moltes d'elles rellevants, moltes altres més desconegudes, però totes importants. La suma de tot el que durant aquest temps ha passat, està passant i passarà és l'autèntic motor d'aquesta colla, de la seva camisa i del seu nom.


Ahir a la nit vam sortir al carrer per fer l’habitual assaig públic a la Plaça Vella. Proves molt satisfactòries per donar la mida de la nostra capacitat i nivell. D’aquí no res, si tot va bé, haurem donat un important salt qualitatiu.

I després del treball i l’esforç, la festa. Primer, amb l'acte simbòlic del repartiment de camises a castellers. I, a continuació, un concert que va deixar a tothom més que satisfet i content, a càrrec dels tarragonins Frank O’Lee Sons.

Això va ser ahir, i avui ja toca parlar de l'actuació de demà a la Plaça Vella. Diada d’aniversari amb els Castellers de Lleida i els Xiquets de Tarragona. Un bon cartell per a la que ha de ser una gran diada de castells. De ben segur que demà donarem un passet més en la nostra progressió d’aquesta temporada. Estem obligats a fer-ho per correspondre a tanta història acumulada.



Endavant Nens, i per molts anys!


Més fotos clicant aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada