dilluns, 7 de juny del 2010

Castells de 7 i mig per celebrar 84 anys de Nens del Vendrell

Els Nens del Vendrell vam celebrar ahir diumenge la diada del 84é aniversari, i ho vam fer donant un important salt qualitatiu i mostrant el nostre potencial, estrenant els primers castells de set i mig de la temporada. Amb força camises a plaça i unes grans expectatives per part de la colla, ahir es van detectar moltes ganes de començar a traduir en fets i resultats tota la feina que s'està duent durant els assajos.


Acompanyats pels Castellers de Lleida i pels Xiquets de Tarragona, l’aparició de la pluja va provocar un canvi en el programa. Com que hi havia ganes de fer castells, ningú va deixar que la meteorologia espatllés la diada, i les tres colles ens vam traslladar al nostre local per tirar endavant la diada. Finalment, l’imprevist no va impedir que es visqués una gran jornada castellera per part de les colles.


Els Nens vam obrir actuació plantant un segur i ràpid 3de7 amb l’agulla, el primer d’aquest tipus de l’any. En segona ronda vam voler continuar amb la gamma alta de castells de 7, escollint-ne un 4de7a, que també es va descarregar amb molta suficiència, demostrant que es tracta d’un tipus de construcció que tenim més que dominada. En tercera ronda, i pletòrics de confiança, es va aixecar un 5de7 en el qual es van haver d’efectuar alguns canvis per adequar alçades. El castell, tot i presentar un cert moviment constant, va anar pujant sense patiments fins que, amb els dos acotxadors col•locats, es va haver de desmuntar en no procedir-se a la traspassada.


Tot i quedar en intent desmuntat, es va demostrar que es tracta d’un castell que tenim al nostre abast. Un 4de7 va ser l’escollit per a la ronda de repetició, resolt amb facilitat i sense cap tipus d’incidents. Per tancar l’actuació, es va descarregar un Pde5 amb debut a nivell ade segons per culminar una diada més que satisfactòria pels de la camisa vermella per l’important pas donat en l’actuació del nostre aniversari. Una autèntica injecció de moral de cara a les properes sortides.


Pel que fa a les altres colles, els Castellers de Lleida van descarregar un 4de8 que van haver de defensar de manera èpica, emocionant i magnífica per part del seu pom de dalt just després de fer l’aleta. Els de Lleida, que es van presentar al Vendrell amb l’objectiu de demostrar quin és el seu nivell, van intentar en segona ronda un 3de8 que van haver de desmuntar amb dosos col•locats per dues vegades. Així mateix, van descarregar una més que sòlida torre de 7 que no trigarem a veure sobre un folre. Un 5de7 i un vano de 5 van tancar l’actuació dels lleidatans.


Els Xiquets de Tarragona, per la seva banda, van descarregar amb molta solvència castells de la gamma alta de 7: 5de7, un espectacular 7de7, i un 4de7 amb l’agulla, a més d’un Pde5 final, castells que pel nivell demostrat no han de trigar en pujar algun pis més.


Diumenge vinent, a les 12, tenim la propera actuació, a l’Arboç, a participar en la diada d’aniversari dels Minyons de l'Arboç, en la que promet ser una interessant sortida vist els resultats d'ahir, i en la que ens proposem donar un nou pas endavant en la nostra progressió.

Es pot accedir a les fotos de la diada clicant aquí.



I els vídeos són aquests.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada