dilluns, 24 de maig del 2010

Dia de paella, dia de colla


Ahir va ser un d’aquells dies en què la paraula “colla” es manifesta en tot el seu significat. Com que no teníem actuació però volíem continuar treballant segons la nostra planificació, es va convocar un assaig al local tot i ser diumenge, a l’acabament del qual faríem un concurs de paelles.

El resultat de tot plegat és que va ser un èxit per l’assistència que va haver-hi, per la participació de la gent, per les proves de castells, per la bona predisposició i voluntat mostrada per tothom i, per sobre de tot, per les ganes de fer colla que es van viure.


Em va sorprendre molt gratament la gran quantitat de gent que s’hi va apropar al local, i, a més, el fet que molts vinguessin amb la seva samarreta de color vermell. Allò, estava clar, era un assaig dels Nens acompanyat d’una activitat dels Nens feta al local dels Nens. Fins i tot molts dels acompanyants que es van apropar al local portaven roba de color vermell.



De l’assaig poca cosa a dir. Proves més que satisfactòries de castells que tenim i que no trigarem a portar a plaça. Si bé no podem dir que el resultat de les diades en el que portem d’any sigui per tirar coets, sí que n’hi ha una evidència: tenim estructures molt potents més que treballades, estem capacitats per portar-les a plaça i estic convençut que els resultats, tard o d’hora, arribaran.


Però tot ha de seguir el seu procés, la seva evolució. Les coses han de madurar i ja arribarà el moment de recollir-ne els fruits. I això és el que importa: veure que estem en disposició d’assolir grans objectius, que hem de continuar treballant en la nostra línia i ser constants i pacients.




Després de l’assaig va arribar el moment de les paelles. Com que el fill del cap de colla feia la comunió havíem previst anar a fer un pilar de 4 sense que ells ho sabessin. Així que un grupet ens vam desplaçar fins El Casinet de Sant Salvador, que era on celebraven el convit, per aixecar el pilar. Com que està a peu de platja i feia un dia de molt de sol, el passeig estava ple de gent. I quan vam aixecar el pilar allò es va convertir en l’atracció del moment. En acabar les fotos de rigor i de tornada cap al local, a dinar.


Dues paelles per a 50 persones cadascuna, d’estils diferents i que van ser un èxit total: per qualitat, per varietat i pels cuiners i col·laboradors, als quals s’ha d’agrair el que van fer, com ho van fer, i la predisposició que des del dia que es va parlar de fer les paelles multitudinàries van demostrar. Un exemple per a tothom.




En tot moment es va respirar un molt bon rotllo i un ambient magnífic, i es detectava que tothom, grans, petits, habituals i acompanyants s’ho van passar d’allò més bé. Va ser, en resum, un bon diumenge en companyia de la gent de la colla.


Nens: brindo per vosaltres.


(Totes les fotos clicant aquí)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada