dissabte, 8 de maig del 2010

Demà, a Perafort




Demà tenim diada al municipi de Perafort, dins dels actes de celebració de la seva Primavera Cultural 2010. Serà a les 12, i compartirem plaça amb la colla Jove dels Xiquets de Tarragona, una colla amiga amb la que ens trobarem més d'una vegada durant aquesta temporada.


Com a prèvia de la sortida ahir a la nit ens vam desplaçar fins a Llorenç del Penedès, un municipi amb forta vinculació castellera amb la nostra colla i on es va convocar un assaig públic. Tot i que el temps no ens va acompanyar del tot, o, millor dit, ens va acompanyar en forma d'amenaça constant (que si plou que si no plou, que si comencen a caure gotes que si deixen de caure), finalment vam poder fer pràcticament totes les proves que volíem i, en acabar, renovar forces amb una botifarrada.

La diada de demà, a més de permetre'ns continuar avançant en la posada a punt de la maquinària, ha de servir per començar a fer visible la campanya de difusió de la candidatura dels castells a Patrimoni de la Humanitat. Així és, al menys, com s'anuncia aquesta diada per part de la coordinadora de colles castelleres en l'agenda de la seva web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada