dijous, 25 de febrer del 2010

Demà comencem




Tot i que l'activitat a la colla no s'aturat durant l'hivern, símptoma inequívoc de les ganes de fer castells amb que es va tancar la temporada passada, i del bon ambient que durant els últims mesos s'ha pogut respirar, l'inici oficial de la temporada 2010 es produirà demà.

Des de la darrera actuació de l'any passat, la diada de Sant Zacaries, que tot i tractar-se d'un dia lúdic i festiu es va tancar amb la millor actuació de la temporada (5de7 amb l'agulla, Tde7, 4de7 amb agulla, 3de6 femení i diversos pilars al balcó) i fins el dia d'avui, hem pogut gaudir d'uns divendres plens de gent al local. Primer van ser els Tallers per a nous castellers els que van demostrar que hi havíen ganes de continuar treballant per a fer grans coses. I després, des del passat dimarts, és el "Programa de preparació física per a castellers" el que ha continuat donant una excusa per a no perdre el contacte amb els castells.

I demà, per fi, arriba el gran dia. Un dia per tots esperats, el de l'inici d'un any que es presenta apasionant, i en el que, per sobre de tot, el que més desitjo és que la colla continui enfortint-se des del punt de vista social. Perquè aquesta, la cohesió del grup, la voluntat de participar plegats en un projecte comú, les ganes de treballar i sumar esforços en benefici dels Nens del Vendrell, el sentir-se important i integrat en la colla, és l'autèntica clau de l'èxit.

Endavant, Nens. Ens espera un gran any. Fem el possible per disfrutar-lo al màxim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada