dissabte, 26 de setembre del 2009

Fent números



Ja falta menys d’1 dia. O, dit d’altra manera, poc més de 19 hores per veure si assolim l’objectiu de descarregar el primer 4 de 8 de la temporada. Tenim molts números per a fer-ho, i també n’hi ha, de números, en aquest missatge.


Els números, quan parlem de castells, són utilitzats per molts amb la finalitat d’establir rànkings, classificacions i altres comparacions que poc o res tenen a veure amb la realitat castellera. Els números, però, sí són útils en altres ocasions. Per exemple quan fas una passejada pel temps i descobreixes que la Torre de 7 descarregada a Llorenç va ser la número 201 de la història dels Nens.


Com que sóc de lletres, és possible que m’hagi marejat i confòs amb tanta xifra. Però, si he fet bé els càlculs, això significaria que la Torre de 7 descarregada per la Festa Major del Vendrell va ser la número 200. I que si demà en descarreguen una altra serà la 202. Bonics números.


L’altra dada que he trobat m’ha agradat molt més encara, i he vingut a interpretar-la com un bon presagi de cara a l’actuació de demà. I és que, torno a insistir, si la meva calculadora no s’ha quedat sense piles, el registre històric dels Nens diu que, a dia d’avui, portem descarregats 82 4de8. Ergo, si demà en descarreguem un altre, serà el número 83. I 83 són els anys d’existència de la colla.


Per tant, Nens, som-hi. Perquè demà tenim la bonica oportunitat de celebrar que els Nens descarreguen, l’any del seu 83é aniversari, el seu 83é 4de8.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada